look into my eyes and tell me.

_privat i dag har jeg brukt dagen på å se på pitch perfect og dear john, to finfine filmer!har også støvsugd litt, og nå tror jeg at jeg tar meg en tur ut.Hva synes du om bildet?

miss this.

_privat♥stavanger♥sol♥venner♥jordbær♥strender♥turer♥opplevelser♥fjell♥Sommeren 2012 var fantastisk! Jeg hadde så mange bra planer, og alle ble velykket.Desverre har jeg ingen spesielle planer for sommeren i år.... Det eneste er vel at jeg skal...

Antrekk 280512

Bukse Cubus topp Gina jakke IdentityI dag var jeg hos reguleringstannlegen, (må ikke ha reggis!! woho heldige meg).Siden jeg var der slapp jeg de to første timene, så det var en ganske grei dag på skolen.Har foressten hjemmedag i morgen, så blir sikkert litt bedre blogging!Hva synes du om antrekket?

Crazy

_privat - modell: megSorry for seine innlegg hele tiden, men har rett og slett ikke tid rett etter skolen.Nå for tida har vi to oppgaver i norsk, og en i engelsk jeg må jobbe med såå..Hva synes du om bildene?

Close your eyes and dream a dream

_privat - modell: Simone AmalieJeg elsker hvordan asfalten bak modellen blir blurry. Det eneste som plager meg er at håret var litt bustete..Beklager for at jeg ikke har blogget før i dag, men jeg har vært opptatt hele dagen.Har akuratt kommet hjem fra middag hos familien, og nå skal jeg pakke å ...

Blue denim box

_privatkanskje litt dårlige bilder av boksen, men det er hvertfall den jeg sitter på på bildet i sidemenyen!Har vært å sett på fotballkamp med Silje, Mari og Ingrid i dag. Etter det dro vi til meg å hadde en slags vannkrig.Etter vi har spist, kommer de tilbake, og da skal vi få med folk på å leke...

This summer feeling

_privat - Modell: Simone AmalieDet har vært regn hele uka, og det er så utrolig kjedelig.Men endelig i dag, titta sola frem, og det er 20 varmegrader!(Simone har foressten også konfirmasjon i dag, så jeg håper hun koser seg masse!)Hva synes du om bildene? Hvordan er været der du bor?

Sommerfugl

_privatDisse bildene er tatt for utrolig lenge siden, men jeg tror faktisk aldri jeg har delt de!Det kommer en del til senere, siden jeg har flere sommerfugl bilder av et annet slag :-)Hva synes du om bildene?

Into the forest

_privatBeklager lite blogging, men har vært på jobb siden klokka 08:30. Var med på to fotograferinger. En på en gård, men noen sauer og litt sånn, og en i et stort lokale for et bonde/skogsblad. (med modell, og traktor osvosv)Kommer noen bilder fra jobbingen og PRYO-uka muligens i morgen!Hva syne...

Grønn idyll

_privatNå må jeg jobbe med en stor norskoppgave som vi har fått, så blir nok ikke mer blogging i dag!Hva synes du om bildene?

Antrekk 230513

Lue H&M | Topp BIKBOK | Bukse Cubus | Sko Converse | Jakke CubusNå stikker jeg på jobb, snakkes senere!Hva synes du om antrekket?
blitzbeth

blitzbeth

18, Ringsaker

Mitt navn er Elisabeth, jeg lever for å fotografere, og ironisk nok heter denne bloggen blitzabeth. (iogmed at jeg aldri bruker blitz..) håper du liker bloggen, og bildene mine.

Kategorier

Arkiv

hits